Бакалавърски програми Бакалавърски програми
Maximum Education Abroad предлага широка гама от университети в цял свят.
Научете повече...
Магистърски програми Магистърски програми
Магистърските програми са предназначени за кандидати с висше образование.
Научете повече...
Езикови курсове Езиково обучение
Ще ви помогнем да почувствате атмосферата на всяка една англоговоряща държава.
Научете повече...
Преводи и легализации Преводи и легализация
Можете да потърсите нашите услуги за превод във всички области!
Научете повече...
Бакалавърски програми

Великобритания е името на най-големия британски остров, на който се намират Англия, Уелс и Шотландия – страни с с просторни зелени ливади, силна икономика и дълги традиции в областта на висшето образование. Тук са едни от най-престижните учебни заведения в света и затова инвестиция в образование на Острова би била перспективна и доходоносна в бъдеще.

Изключителното разнообразие от специалности и кредитирането на студенти от ЕС, прави страната първа по прием на български студенти. Бакалавърските програми са с продължителност 3 години и се характеризират с висока академичност и класическа теоретична подготовка. Редица университети предлагат и т.нар. „сандвич” програми, в които са застъпени практика и стаж в съответната област. Кандидатстването се осъществява чрез електронна система за прием на студенти – UCAS, като срокът за кандидатстване е 15 януари в годината, в която ще започне обучението.

Една от най-големите държави в света предлага и най-голямо разнообразие в сферата на висшето образование. В страната на неограничените възможности списъкът от съществуващите колежи и университети надхвърля 5000. Това прави изборът на подходящо учебно заведение труден и изисква навременно стартиране на кандидат-студентския процес.

Сериозната изследователска дейност и финансиране в образованието са превърнали американските университети в едни от най-престижните институции, оглавяващи световните класации. Повечето програми са по системата liberal arts, която дава общи знания и развива рационалното мислене и интелектуалните възможности на студентите; университети не ви задължават да заявите определена специалност, преди приема и търсят уникалното и различното у всеки. Затова извънкласната дейност, социалната ангажираност или практикуванрто на даден спорт често играе важна роля при селекцията на кандидатите.

Холандия е една от най-гъсто населените страни в света и е известна с дигите си, вятърните мелници, дървените обувки и лалетата. Либералната й политика и толерантност в обществото привличат студенти от цял свят, като обучението тук означава развитие на отворения ум и увеличаване на международната ориентация.

Това е първата неанглийско говоряща страна, създала програми на английски език. Същата тази иновативност е залегнала в самата методика на преподаване. Специалностите са с практическа насоченост, включват стаж и работа по конкретен казус, често зададен от действаща фирма, а не от професор. Тясната връзка на университетите с бизнеса допринася значително за отличната реализация на студентите, чието следване преминава в екипна работа, самостоятелни проучвания и водене на дискуси по време на семинарите.

Сроковете за кандидатстване в холандски университет варират спрямо вида на учебно заведение, програмата и подбора на студенти. Maximum препоръчва подаване на документи до 1 април.

Все повече българи избират кралство Дания като дестинация за следването си заради активната социална политика и високия стандарт на живот. Най-старата монархия в света днес предлага съвременно и модерно образование, безплатно за жителите на ЕС.

Предпочитани и атрактивни специалности са архитектурата, бизнесът, компютърните науки, графичният дизайн и туризмът. Те се изучават на английски, а работата в екип, организираните стажове и индивидуалният подход към студентите са гаранция за стабилна подготовка и успешно кариерно развитие.

Официалният срок за подаване на документи е 15 март, като кандидатстването става чрез централизирана система, в която желанията се подреждат по приоритет.

 

Истории на успеха

Georgi Vukov

Здравейте, казвам се Георги Вуков. Бях ученик на Училище „Максимум“ от 2004 до 2006-та година, в резултат на което бях приет в 5 от най-престижните университети в САЩ, сред които избрах Харвардския университет. Завърших бакалавърската си степен по Държавно управление през 2010-та година, след което започнах да се занимавам с финанси. Отново с помощта на Училище „Максимум“ успях да издам книгата „Пътят към Харвард“, в която съм описал опита си в кандидатстването, както и опита на още няколко възпитаници на елитни американски и европейски университети.

Ако ви предстои кандидатстване, мога да ви посъветвам да си поставите много високи цели, както и да си представите пътя си до тях и да го разделите на малки, постижими стъпки. Никоя цел не е твърде висока, а с помощта на професионалистите от Maximum Education Abroad вие ще сте крачка пред конкуренцията си. Ученето на английски и кандидатстването въобще не са лесни, но след като разберете колко много може да спечелите от тях, ще осъзнаете, че всичките усилия и лишения са си заслужавали.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ИСТОРИИ НА УСПЕХА... 

Анкета

Къде желаете да продължите Вашето обучение?