Пътят към Харвард
Георги Вуков  "Максимум" с гордост съобщава, че книгата "Пътят към Харвард" вече е по книжарниците. Тази книга е съвместен проект на "Максимум" и ученикът на "Максимум" Георги Вуков /стипендиант в Харвард/ и е безценен пътеводител за всеки, който иска да учи в чужбина, но не знае откъде да започне и какво го очаква. Авторът на книгата е нашият ученик Георги Вуков, а предговорът е написан от нашата директорка Антония Калайджиян.
 

Истории на успеха

Georgi Vukov

Здравейте, казвам се Георги Вуков. Бях ученик на Училище „Максимум“ от 2004 до 2006-та година, в резултат на което бях приет в 5 от най-престижните университети в САЩ, сред които избрах Харвардския университет. Завърших бакалавърската си степен по Държавно управление през 2010-та година, след което започнах да се занимавам с финанси. Отново с помощта на Училище „Максимум“ успях да издам книгата „Пътят към Харвард“, в която съм описал опита си в кандидатстването, както и опита на още няколко възпитаници на елитни американски и европейски университети.

Ако ви предстои кандидатстване, мога да ви посъветвам да си поставите много високи цели, както и да си представите пътя си до тях и да го разделите на малки, постижими стъпки. Никоя цел не е твърде висока, а с помощта на професионалистите от Maximum Education Abroad вие ще сте крачка пред конкуренцията си. Ученето на английски и кандидатстването въобще не са лесни, но след като разберете колко много може да спечелите от тях, ще осъзнаете, че всичките усилия и лишения са си заслужавали.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ИСТОРИИ НА УСПЕХА...