Бакалавърски програми Бакалавърски програми
Maximum Education Abroad предлага широка гама от университети в цял свят.
Научете повече...
Магистърски програми Магистърски програми
Магистърските програми са предназначени за кандидати с висше образование.
Научете повече...
Езикови курсове Езиково обучение
Ще ви помогнем да почувствате атмосферата на всяка една англоговоряща държава.
Научете повече...
Преводи и легализации Преводи и легализация
Можете да потърсите нашите услуги за превод във всички области!
Научете повече...
Обучение в чужбина

 

ОБУЧЕНИЕ В ЧУЖБИНА

Агенция “Максимум” предлага обучение в чужбина във всички университети по света. Подготвя ученици за най-престижните висши учебни заведения в чужбина по международно признатите изпити и сертификати: TOEFL, SAT, SAT 2, IELTS, CAMBRIDGE сертификатите: FCE, CAE, CPE – необходими за прием в колежи и университети по цял свят. За информация относно курсовете за подготовка на международно признатите изпити, моля заповядайте в офиса на Maximum English Language School на ул. “Цар Асен” 10, тел. 032 / 59 39 86, e-mail: edu@maximumbg.com или в офиса на

Организираме летни курсове в Англия и САЩ, както и езикови курсове за ученици и за възрастни с различна продължителност в удобно за Вас време в избраното от Вас място на изгодни цени. За подробна информация, разяснения, оферти и брошури на училищата в Англия и САЩ, които предлагаме, заповядайте на място на адрес: ул. “Цар Асен” 10, тел. 032 / 59 39 86.

А за да сте по-подготвени преди да заминете, в нашето училище за английски език подготвяме ученици, студенти и възрастни на всички нива по английски език в удобно за Вас време с подходяща интензивност. За подробна информация за курсовете ни по английски език и записване, моля обърнете се към офиса на училище за английски език “Максимум” на адрес: гр. Пловдив, ул. “Цар Асен” 10, тел. 032 / 59 39 86, e-mail: edu@maximumbg.com или разгледайте интернет страницата на училището: www.maximumbg.com

 

Истории на успеха

Georgi Vukov

Здравейте, казвам се Георги Вуков. Бях ученик на Училище „Максимум“ от 2004 до 2006-та година, в резултат на което бях приет в 5 от най-престижните университети в САЩ, сред които избрах Харвардския университет. Завърших бакалавърската си степен по Държавно управление през 2010-та година, след което започнах да се занимавам с финанси. Отново с помощта на Училище „Максимум“ успях да издам книгата „Пътят към Харвард“, в която съм описал опита си в кандидатстването, както и опита на още няколко възпитаници на елитни американски и европейски университети.

Ако ви предстои кандидатстване, мога да ви посъветвам да си поставите много високи цели, както и да си представите пътя си до тях и да го разделите на малки, постижими стъпки. Никоя цел не е твърде висока, а с помощта на професионалистите от Maximum Education Abroad вие ще сте крачка пред конкуренцията си. Ученето на английски и кандидатстването въобще не са лесни, но след като разберете колко много може да спечелите от тях, ще осъзнаете, че всичките усилия и лишения са си заслужавали.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ ИСТОРИИ НА УСПЕХА... 

Анкета

Къде желаете да продължите Вашето обучение?